​Vi har stor ekspertise

Konkurrencedygtige priser​

​Vi kører ud til dig​​

​Computerreparation, salg, netværk og fiberløsninger

Hos Guldager Teknik har vi store kompetencer inden salg af IT-udstyr og alle former for computerreparation. Vi udfører alt inden for IT, EDB-installation og computerreparation for private og erhverv i hele landet. Vi holder til i Skjern, men vi har kunder mange steder, herunder i for eksempel Sønder Felding og Ringkøbing.

Vi kører ud til kunderne for at lave computerreparation

​Vi kører gerne ud til vores kunder for at lave computerreparation og opsætning af både computere og netværk. Vi kan reparere alle typer af computere som for eksempel PC'ere, laptops og tablets, ligesom vi har kendskab til alle mærker som blandt andet Apple med flere.

Vi tilbyder endvidere rådgivning, salg, klargøring og opsætning. Det kan være salg af en computer, men også af hele netværk. Vores netværksinstallationer kan være både wi-fi og kablet. Derudover er vi fiberpartner for EnergiMidt. Det betyder, at vi kan tilbyde rådgivning om og salg af fiberløsninger.

Vi er konkurrencedygtige på vores priser, og vi kører gerne ud til vores kunder. Udover computerreparation tilbyder vi alt inden for overvågning-, alarm-, antenneinstallationer. Alt udføres efter dine ønsker og behov, og vi sætter altid vores kunder i centrum. Desuden bruger vi kun materialer af høj kvalitet.​

​Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde

​Hvis du ønsker vores service i forbindelse med køb af ny computer, opsætning og computerreparation samt netværk og fiberløsninger, kan du kontakte os. Vores timpris udgør 368 kr. u/moms på alle vores ydelser.

Du kan ringe til os hos Guldager Teknik på telefon 60 17 69 33 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at sende en e-mail til brian@guldager-teknik.dk.

Vi ringer dig gerne op

Udfyld gerne oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebookFølg med på Facebook