​Vi har stor ekspertise

Konkurrencedygtige priser​

​Vi kører ud til dig​​

​IT-service for private og erhverv udføres af specialister

Har du brug for professionel og kompetent IT-service, så står vi hos Guldager Teknik klar til at hjælpe dig. Vi har i de sidste mange år tilbudt teknisk hjælp i forhold til forskellige IT- og EDB-løsninger for private såvel som erhvervskunder i bl.a. Skjern, Holstebro, Herning og andre omkringliggende områder. Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre områder.

Vi kan løse enhver IT-opgave

Vi har mange års erfaring som IT-tekniker, og vi har i løbet af de sidste mange år løst en række forskelligartede opgaver inden for IT-service. Det har givet os de rette kompetencer og den nødvendige erfaring til, at vi i dag kan løse enhver opgave inden for IT og EDB. 

Har du behov for kompetent IT-hjælp, så bør du med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi kan bl.a. hjælpe til med at sørge for, at der bliver installereret EDB i hele kontorvirksomheder, ligesom vi også kan hjælpe med udvidelse og løbende vedligeholdelse af virksomheders EDB-systemer.

Vi hjælper dog også gerne private kunder, som har behov for kompetent hjælp til opsætning, installation eller vedligeholdelse af IT- eller EDB-udstyr. Vi kan også udføre kyndig reparation af IT-udstyr og andre former for IT-service.

Se også:

Konkurrencedygtige priser og materialer af højeste kvalitet

Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig eller din virksomhed, så kan du altid forvente, at vi anvender materialer af højeste kvalitet. Det er nemlig det, der efter vores overbevisning giver de absolut bedste resultater, der holder i længst tid.

På trods af dette tilbyder vi også konkurrencedygtige priser på vores IT-service, og vi kører altid ud til vores kunder, når de har behov for vores kompetencer og ekspertise. Alle vores opgaver løses efter kundens specifikke ønsker og behov, da vi altid sætter kunden i fokus. 

For os er kundens tilfredshed med vores arbejde og vores service altafgørende for vores succes. Du kan derfor med andre ord trygt lade vores IT-eksperter hjælpe dig med lige netop din opgave inden for IT eller EDB. Vi står desuden klar med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har behov for det. 

Ofte kan der nemlig være forskellige muligheder, og vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning, der dækker dine behov samt lever op til dine ønsker og forventninger til prisen.​

Hvad koster jeres IT-service?

Vi tilbyder en attraktiv timepris på kun kr. 368,- uden moms, og denne timepris tager vi ved alle vores ydelser, herunder også vores IT-service.

Har du en større opgave, kan det dog være svært for dig på forhånd at vide, hvor meget du kan forvente, at opgaven kommer til at koste dig, og derfor udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du altid ved, hvor meget den konkrete opgave kommer til at koste.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan løse lige netop din opgave. Vi kan løse rigtig mange forskellige opgaver inden for IT-service, men der kan være forskellige løsningsmuligheder for de enkelte opgave.

Derudover er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du kunne tænke dig at bestille et besøg af vores IT-tekniker.

Du kan enten ringe til os på telefon 60 17 69 33, men du kan også altid skrive til vores e-mail brian@guldager-teknik.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse og et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Skal vi kontakte dig?

Har du behov for IT service/reparation eller har du spørgsmål dertil, så er du velkommen til at skrive til os via formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebookFølg med på Facebook