​Vi har stor ekspertise

Konkurrencedygtige priser​

​Vi kører ud til dig​​

Eksperter i alarm-installation og andet tyverisikring

Føler du dig helt tryg i dit hjem? – hvis ikke så kan du med fordel kontakte Guldager Teknik for professionel hjælp til tyverisikring. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for alarm-installation, hvorfor vi kan varetage mange forskellige opgaver. 

Vi kommer primært hos kunder i og omkring Skjern, Holstebro og Herning, men hjælper også gerne kunder uden for disse områder. Vi har mange års erfaring som IT-tekniker, hvorfor du trygt kan vælge os til at udføre tyverisikring hos dig. 

Hvis du står og mangler hjælp til alarm-installation, står vi til rådighed. Vi garanterer veludførte løsninger uanset opgaven. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser, og vores manager kommer altid ud til kunderne, når de har brug for vores ekspertise inden for tyverisikring. 

Alt sker naturligvis efter dine ønsker og behov, da vi altid sætter kunden i centrum. Samtidig benytter vi kun materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer et solidt og holdbart resultat hver gang.

Vi udfører tyverisikring hos alle kunder

Om du er en privat kunde eller en virksomhed spiller ingen rolle for os. Vi hjælper nemlig til med både store og små opgaver hos alle kundetyper. Vi har især stor erfaring med nogle af de bedste alarmsystemer på markedet i alle størrelser og prisklasser. 

Derfor kan vi også finde den rette tyverisikring af dit hus eller virksomhed, hvis du mangler hjælp til dette. Der er mange muligheder, når der skal vælges en moderne alarm-installation og tyverisikring af døre eller vinduer. 

Der er stort set ingen grænser, og det kan være alt fra et simpelt alarmsystem med få bevægelsesdetektorer til helt store anlæg med kameraovervågning, tågekanoner og fugtighedsmålere, hvor du kan følge med på en skærm eller via en radio. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så kan vi med andre ord finde lige den løsning, som matcher disse bedst muligt.

De fleste vælger at udvide alarm-installationen med brandalarmer, tyverisikring, kameraer og forskellige former for fjernstyring. Dermed sikrer du virksomheden eller boligen en optimal overvågning, idet et par kameraer gør det muligt at inspicere stedet, hvis alarmen går. Vi udfører lige nøjagtigt den løsning, som du ønsker.

Inden for TV-reparation er vores kompetencer ligeledes brede, og vi kan løse mange forskellige opgaver. Hvis dit TV er gået i stykker, så kan du altså med fordel kontakte os for at få lavet en reparation, så du undgår at skulle købe et helt nyt fjernsyn.

Vi arbejder med din sikkerhed i højsædet

Hvad enten du mangler hjælp med IT-service

til at få lavet en kompliceret eller simpel alarm-installation, så kan du være sikker på, at vi arbejder med din sikkerhed i højsædet. Dette betyder med andre ord, at vi altid vægter din tryghed højest.

Derfor tager vi os god tid til at høre om dine ønsker og behov til tyverisikringen, hvorefter vi udarbejder en løsning, som opfylder disse bedst muligt. Vores vigtigste mission på dette område er at skabe tryghed hos vores kunder.

Ved tyverisikring tilbyder vi ligeledes professionel og kompetent vejledning og rådgivning. Vi har mange års erfaring at trække på, hvilket gør os i stand til at vejlede vores kunder på mange forskellige områder. 

Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om hvilken form for tyverisikring, du bør vælge. Uanset hvad er du med andre ord garanteret at få en så optimal løsning, som muligt, når du samarbejder med os.

Kontakt os for at høre om dine muligheder om alarm-installation

Hvis du ønsker hjælp til tyverisikring, står vi klar til at hjælpe med det samme. Vi tilbyder både installation, udvidelse, reparation og ordinær vedligeholdelse afhængig af lige netop dine ønsker og behov. 

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Du kan ringe til os på telefon 60 17 69 33 for at få en nærmere drøftelse eller sende en e-mail til brian@guldager-teknik.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal vi kontakte dig?

Har du behov for IT service/reparation eller har du spørgsmål dertil, så er du velkommen til at skrive til os via formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebookFølg med på Facebook